Brug af el-varmen

Reguler aldrig varmen direkte på radiatorerne. Benyt termostaterne på væggen til at regulere temperaturen i rummene. Radiatorerne må ikke skrues op på fuld styrke, da dette kan resultere i sprængte sikringer. Ved afrejse skal alle termostater stilles på 20 C. NB! Hæng aldrig tøj eller andet på radiatorerne da dette kan resultere i brand.

Brug af TV/Video

Der er tre fjernbetjeninger; en til TV’et, en til satellitmodtageren og en til videoen TV fjernbetjeningen bruges ”kun” til at skrue op og ned for lyden, og til at skifte mellem kilderne Satellit, Video og PlayStation. Søgning og valg af kanaler foretages via satellitmodtageres fjernbetjening. Vi abonnerer på Viasat Guld pakken som bl.a. indeholder DR, TV2, TV2 News, Viasat, SVT og en del filmkanaler. Manualer til TV og Video ligger i reolen lige inden for døren i dagligstuen.

Brug af stereoanlæg

Stereoanlægget kan benyttes til afspilning af grammofonplader, CD’ere og kassettebånd. Der er også kabel med mini jack-stik, så I kan koble jeres egen musikkilde til anlægget (Ex. iPhones med musik)

Brug af pejs

Brænde til pejs forefindes i garagen. Spjæld til pejsen sidder øverst på fronten af pejsen. Husk at rengøre pejsen efter brug.

Loftet i dagligstuen

Loftet i dagligstuen er et blødt hængeloft, der ikke tåler for meget berøring. Undgå derfor venligst at berører loftet. NB. Pas især på, når I vasker gulv i stuen efter opholdet, at I ikke kommer til at stikke skaftet fra gulvmoppen op igennem loftet!

Komfuret

Termostatkogepladen bagerst til venstre på komfuret er delvist defekt. Den kan enten være slukket eller varme med fuld styrke. Komfuret er endvidere udstyret med en timer funktion, hvilket betyde, af f.eks. små nysgerrige børn eller andre kan komme til at tilkoble timeren, hvilket resulterer i, at man ikke kan benytte komfuret før man deaktiverer denne timer. (NB! Nyt komfur er planlagt installeret i løbet af 2016)

Værktøjskasse

Værktøjskasse med det mest nødvendige værktøj, forefindes øverst i skabet lige inden for hoveddøren (støvsugerskabet).

Havemøbler

Havestole, liggestole og borde forefindes i garagen (hvis ikke noget af det allerede står på terrassen foran huset). Stor parasol med fod forefindes også i garagen. Husk at stille parasollen tilbage i garagen ved afrejse så den ikke blæser væk inden de næste beboere ankommer. Grønne hynder til stolene forefindes i det lille pulterkammer på første sal. Disse hynder skal lægges retur ved afrejse.

Grill

Weber kuglegrill forefindes i garagen. Husk at rengøre den efter brug.

Græsslåmaskine

Motorplæneklipper står i garagen. Der står 95 oktan blyfri benzin til maskinen i garagen eller i kælderen. Ved brug; tjek olien (der står en dunk olie i kælderen samt husk at sæt ledningen på tændrøret.)

Cykler

Der er 2 Mountainbikes og en nyere 21 gears tandemcykel i skuret, som kan bruges til cykelture i området. Nøglerne til cyklerne hænger på nøglepladen lige ved siden af pejsen. (Medbring selv cykelhjelme hjemmefra)

”Legetøj”

Kroket, volleyball, hockey, ringespil, dart mv. ligger i garagen. Pumpe til bolde ligger der også.

Vigtige tlf. numre

Alarm: 112 Læge: 0381 359 00/ 0381 602 60 Politi: 0381 370 00 Hospital: 0381 352 00 Apotek: 0381 600 35 Dyrlæge: 0381 104 11 Elektriker: 0381 530 51 Renovation: 0381 601 69/ 010 20 80 297 VVS: 0140 910 01/ 010 23 68 792 Tennis: 0381 501 81 Bådudlejning: 0381 503 68

Del siden