Aflæsning af strøm

På venstre side lige når I er drejet op mod huset står der en kort mast oppe på skråningen. Der skal strømmen aflæses ved ankomst og afrejse. Drej på håndtaget indtil lågen til skabet kan åbnes (6-8 omdrejninger)

Tilslutning af el-varme

El-varmen tilkobles i skabet til venstre for hoveddøren. Der er to sikringstavler; den ene udelukkende til el-varmen, den anden til alle øvrige elektriske installationer

Tilslutning af vand

1. Tjek at alle vandhaner i huset er lukkede. (1 stk udendørs, til venstre for kældertrappe) (1 stk i kælder, i loftet til venstre for indgang) (2 stk i køkken) (6 stk i badeværelse, husk badekar) (2 stk i lille rum i værelse mod nord på 1. sal) Nøgle til kælder hænger på nøglebræt ved siden af pejsen.   2. I kælderen tændes for pumpen ved at kontakten på væggen vippes opad.   3. ”Hjulhanen” til højre for den lodret-stående ståltank åbnes, ved at dreje hanen mod uret. Herved skulle pumpen automatisk sørge for det nødvendige vandtryk.   4. Tryk på grøn knap på træbeholderen tril højre for stålbeholderen (rød kontrollampen skal lyse). Det varer nogen tid før vandet er varmt.

Tænd køleskab

Køleskabet tændes øverst oppe på fronten af køleskabet.

Del siden