Gæstebogen

Husk at skrive en lille hilsen i gæstebogen inden afrejsen. Gæstebogen ligger fremme i dagligstuen.

Sluk for vandet

1) I kælderen trykkes på rød knap på varmtvandsbeholderen (rød kontrollampe slukkes).   2) Luk for vandtrykket på ”hjulhanen”, ved at dreje denne med uret.      3) Sluk for pumpen ved at kontakten på væggen vippes nedad.   4) Kælderdøren låses og hængelås på lågerne låses. Nøglerne hænges på nøglebræt ved siden af pejsen. Lys i kælder slukkes.  NB! Specielt for vinterlukning:  Efter der er lukket for vandet i kælderen, åbnes alle hanerne lidt (husk også den i kælderen og udendørshanen). Toilet cisternen tømmes for vand og der tilsættes glykol  i toiletkummen.

Sluk for el-varmen

Husk at slukke for el-varmen inden afrejsen. Ikke på hver radiator, men på afbryderen i skabet lige til højre for hoveddøren. Alle termostater skal sættes på 20 C.

Aflæsning af strøm

Strøm aflæses lige inden afrejse, og afregnes ved aflevering af nøglen.

Køleskab

Køleskab og fryser tømmes, slukkes og skabsdørene efterlades åbne. Køleskabet slukkes på hovedafbryderen øverst oppe på fronten af køleskabet, i venstre side bag det lille plastgitter.

Andre el-artikler

Tjek at alle elektriske apparater er taget ud af stikkontakterne, f.eks. ure, TV/Video stereoanlæg m.m.   Tjek også at alt lys inkl. lyset i klædeskabe, udendørs og kælder er slukket.

Rengøring

Huset skal efterlades i rengjort stand. Støvsuger forefindes i kosteskabet lige inden for hoveddøren til venstre.   Rengøringsmidler forefindes i kosteskabet og i kommoden på badeværelset.      Træk alle gardiner for i stueetagen inden afrejse.

Del siden